Robot Belgium

Just another SeoBureau site

Auto leasen op korte termijn | Bedrijfswagen huren | Shortlease : Bij SmartRent huurt u zonder zorgen op lange termijn ✓Full lease (all-in) ✓flexibele opzegregeling ✓scherpe huurtarieven ✓24/7 pechverhelping.

De beste producten voor het reinigen van uw motor

Posted onMarch 16, 2021Euro Car PartsComments are off for this post.Man schoonmaken auto motor met blauwe doek
Het schoonmaken van uw motor kan helpen om het onderhoud gemakkelijker te maken, omdat u beter kunt zien wat u doet. Het kan u ook helpen om olielekken sneller op te sporen, en slijtage van rubberen en plastic onderdelen door olie en vet te voorkomen. Hier is een overzicht van onze favoriete producten om uw motor en motorruimte super schoon te krijgen.

Als u moet weten hoe u de klus moet klaren, lees dan hier onze gids over het reinigen van uw motorruimte.

Motorreiniger en ontvetter

Misschien wel de meest voor de hand liggende motor baai reiniging must-have, moet een hoge kwaliteit motor reiniger aan de top van uw boodschappenlijstje. Ook gekend als motorontvetter, motorreiniger gaat aan de slag met alle aangekoekte smurrie, olie en vet op uw motoronderdelen. Cardan bestellen

Carplan motorreiniger & ontvetter

U kunt een reeks motorreinigers vinden met verschillende toepassingsstijlen, zoals met een borstel aanbrengen, sproeien of schuimen – maar bij de meeste moet u ze afspoelen. Vergeet niet om motorontvetter alleen op waterbestendige onderdelen aan te brengen en af te spoelen – de volgende producten moeten worden gebruikt voor elementen die u droog moet houden.

Sproeitoestellen

Vooral als u spray-on motorreinigingsoplossingen gebruikt, zult u een spray-applicator moeten aanschaffen. Hiermee kunt u de reinigingsmiddelen gelijkmatig aanbrengen, zodat u ook in de moeilijk bereikbare spleten komt. Door lucht toe te voegen aan de mix, geven sproeitoestellen ook geen overtollig product af tijdens het reinigen, waardoor u meer waar voor uw geld krijgt.

Venus PRO Foam 2 liter drukspuit

U kunt sproeitoestellen niet alleen gebruiken voor het reinigen van de motorruimte, maar ook voor een aantal reinigingsvloeistoffen voor auto’s of zelfs voor andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen in huis. U vindt spuiten in verschillende maten, zoals de kleine WD-40 Spray Applicator, middelgrote Trade Quality Venus spuiten in 1,5 en 2 liter inhoud, of de grotere 6 liter compressiespuit.

Contactreiniger

Contactreiniger is de perfecte oplossing voor het reinigen van die watergevoelige en elektrische motoronderdelen. Contactreiniger kent vele namen – waaronder electrical cleaner, switch cleaner, electrical contact cleaner en battery terminal cleaner – maar elke oplossing werkt op dezelfde manier.

Holts elektrisch contactreiniger

Dit is een oplosmiddel dat is ontworpen om vuil, olie en deeltjes van onderdelen te verwijderen zonder het contactoppervlak te verstoren. Dit is een doeltreffende manier om elektrische motoronderdelen te reinigen zonder schade door water toe te passen, te schrobben of af te vegen. Ze worden meestal geleverd in spuitbussen onder druk met lange spuitmonden, zodat de druk van de spuitbus het vuil met gemak kan wegspuiten.

Doeken

Voor de onderdelen die een beetje ellebogenwerk vereisen, hebt u een doek van goede kwaliteit nodig. U hebt iets nodig dat niet te ruw is en onnodige wrijving veroorzaakt, maar dat duurzaam genoeg is om flink wat motorvuil weg te vegen.

Triplewax Microvezeldoek

Er zijn veel verschillende doeken waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de specifieke reinigingsmiddelen en motoronderdelen waarmee u werkt. Wij raden u aan een goede set zeemlappen, microvezeldoeken, katoenen en synthetische doeken aan uw arsenaal toe te voegen. Ze zijn perfect voor het reinigen van niet alleen uw motor, maar ook een hele reeks gebieden in uw auto – en uw huis ook. Citroën Mehari – Citroparts : Citroën Mehari onderdelen kopen. Mehari Aandrijving. Wiel/band · Aandrijfas · Koppeling …

Stofzuigen: Een andere geweldige manier om van los vuil in uw motorruimte af te komen is met een stofzuiger. Handstofzuigers en stofzuigers met lange zuigbuizen en mondstukken zijn de beste manier om in de lastige gebieden te komen en de meer kwetsbare plekken te vermijden.

Als u uw motorruimte met een stofzuiger reinigt zonder water te gebruiken, worden de verbindingen niet verbroken en worden de elektrische onderdelen niet beschadigd. Wat ze wel doen, is grotere vervuiling verwijderen met minimale inspanning, en zonder dat u na het reinigen van uw motorruimte nog een schoonmaakbeurt moet uitvoeren.

Voor meer tips over het onderhoud van uw auto kunt u ook een kijkje nemen op andere blogs. U vindt alles wat u nodig heeft om uw motorruimte schoon en soepel lopend te houden, in de Euro Car Parts shop.